Activiteitenagenda

Incluzio Leiderdorp hecht veel waarde aan activiteiten, voorlichtingen, trainingen en diensten die bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van Leiderdorpers. Soms nemen we zelf het initiatief om hiervoor iets te organiseren, soms doen onze partners dit en nog vaker doen inwoners dit zelf. Op deze pagina willen we u informeren over de activiteiten die bij ons bekend zijn. Wilt u meer informatie over de activiteit en eventuele kosten, neem dan contact met ons op. 

Voorlichtingsbijeenkomsten, workshops en trainingen

Mantelzorgbijeenkomst,

Bijeenkomst voor mantelzorgers
Op 25 januari om 10.30 organiseert Incluzio Leiderdorp een bijeenkomst voor mantelzorgers. U kunt dan kennismaken met onze mantelzorgcoach en meer horen over onze mantelzorgondersteuning. Wilt u aanwezig zijn? Meld u dan uiterlijk 11 januari aan via leiderdorp@incluzio.nl. U ontvangt dan een bevestiging met daarin informatie over de locatie van de bijeenkomst.

Alzheimer café
Op de volgende donderdagen kunt u een bezoek brengen aan het Alzheimer café: 10 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en op 13 juni.

Muziek

klassieke muziek, zingen, shantykoor, leiderdorp, mannenkoor

Klassieke muziekkring
Iedere eerste donderdag van de maand komt de klassieke muziekkring samen van 13.00 tot 16.00 uur op de Splinterlaan 156.

Koren zingen voor ouderen
Op 19 januari kunt u genieten van een optreden van shantykoor ‘Het Warmonds Schippertjeskoor’ en op 16 februari van het mannenkoor ‘De Kastheren’. Beide optredens zijn gratis en vinden plaats op de Splinterlaan 156 van 14.30 tot 16.00.

Sport & Bewegen

Sport en beweging in Leiderdorp voor ouderen. Zoals koersbal, volksdansen, Chi Kung, tai chi en zwemmen.

Niet iedereen kan zomaar deelnemen aan sport en spel. Bijvoorbeeld omdat u een beperking heeft of al wat ouder bent. Daarom organiseert Incluzio ook speciale sport- en beweegactiviteiten voor deze inwoners. 

Klik hier voor het overzicht van sport- en beweegactiviteiten voor 50+-ers
Wanneer de sportactiviteiten voor andere doelgroepen bekend zijn, zullen we deze ook hier plaatsen.

Ontmoeten & gezelligheid

knutselen, creatief bezig, ontmoeten, gezellig, club, lunchcafe, leiderdorp, allochtonen, vluchtelingen

Wilt u graag eens andere mensen ontmoeten? Bijvoorbeeld om samen te eten, creatief te zijn, op excursie te gaan of gewoon een kopje koffie te drinken.

Bekijk hier het overzicht aan gezellige activiteiten