Incluzio Leiderdorp > Gezondeboel

Gezondeboel

Wil jij aan de slag met een online training?

Bij Incluzio Leiderdorp heb je de mogelijkheid om online trainingen te volgen, bijvoorbeeld over mentale gezondheid en praktische vaardigheden die jou kunnen helpen in het dagelijks leven. Je leert aan de hand van filmpjes, animaties, achtergrondinformatie en praktische tips meer over jouw gekozen onderwerp. Je doet korte opdrachten en vult vragenlijsten in.

Klik op de onderstaande thema’s of er een online training is die bij jou past en ga direct aan de slag via de website van Gezondeboel! Je kan ook direct klikken op een training naar keuze. Zorg dan wel dat je alvast ingelogd bent op Gezondeboel.

Om gebruik te maken van de trainingen van Gezondeboel is het nodig om een account aan te maken. Je voortgang wordt dan opgeslagen en je kunt er op ieder moment aan verder werken. Wil je weten hoe het werkt om een account aan te maken bekijk dan de instructievideo.

Incluzio Leiderdorp heeft geen inzicht in welke trainingen je volgt en wat je invult. Vanwege privacy is het advies om na elk gebruik uit te loggen bij Gezondeboel. Dit kan via de groene button rechts bovenin.

Vragen?

Gezonde Boel wordt aangeboden als zelfhulp, dat betekent dat je de programma’s zelfstandig kan doorlopen. Mocht je toch vragen hebben dan kunnen die gesteld worden via sociaalwerkersleiderdorp@incluzio.nl. Voor technische vragen kan je contact opnemen met Gezonde Boel via info@gezondeboel.nl, 020-8545108 of via vraagteken rechtsboven (na inloggen).