Incluzio Leiderdorp > Feestelijke opening Kinderkring op 7 september

Feestelijke opening Kinderkring op 7 september

De ontmoetingsplek voor kinderen van 0 tot 4 en hun ouders/verzorgers!

Op dinsdag 7 september om 9.00 uur gaat de Kinderkring in de Sterrentuin in Leiderdorp  weer feestelijk van start!  Check hier de flyer. Alle kleine Leiderdorpers tussen 0 en 4 zijn weer van harte welkom om samen met hun (groot)ouders/verzorgers een gezellige ochtend te hebben.  De Kinderkring bestaat inmiddels al 37 jaar, maar was vanwege de coronamaatregelen lange tijd dicht.

De Kinderkring is vanaf september weer elke dinsdag van 9.00 – 11.00 uur geopend.  En bij voldoende animo en vrijwilligers gaat de kinderkring later dit najaar ook op donderdagochtend open.  Onder het genot van een kopje koffie, thee of fris kunnen (groot)ouders/verzorgers elkaar ontmoeten en praten over de kinderen en de opvoeding. (Klein)kinderen kunnen er naar hartenlust spelen.  Met regelmaat is er ook extra vermaak; zoals een artiest voor de kleintjes of knutselactiviteiten rond de feestdagen.

Er zijn geen kosten of verplichtingen van een lidmaatschap aan een bezoek aan de Kinderkring verbonden. De corona maatregelen worden in acht genomen. Dit betekent onder andere dat het aantal kinderen wat maximaal toegestaan is, in acht wordt genomen.

Marga Haleber, vrijwilliger van de Kinderkring: ‘Het mooie aan de Kinderkring is dat (groot)ouders/ verzorgers van elkaar kunnen leren. Het is dus kennis en ervaring brengen en halen én tegelijkertijd kunnen de kinderen fijn met elkaar spelen. Ik kijk er naar uit om 7 september weer van start te gaan’.

Neem voor meer info contact met ons op via leiderdorp@incluzio.nl 071 541 3536.