Incluzio Leiderdorp > Het Alzheimercafé in april

Het Alzheimercafé in april

Wat het wijkteam voor u kan betekenen?

Wanneer je thuis woont met (beginnende) dementie is er grote kans dat je extra ondersteuning kunt gebruiken. Ook als partner kun je niet alles zelf doen. Soms is er hulp nodig bij het regelen van praktische zaken of het bedenken van oplossingen van problemen van nu, maar ook die van in de toekomst. Hoe regel je bijvoorbeeld huishoudelijke hulp? Of kun je ergens praten met mensen die hetzelfde doormaken? Waar vraag je dat aan? Wat kost dat dan?

Op donderdag 13 april praten we met Joke Berg, sociaal werker in 1 van de wijkteams. Zij gaat ons meer vertellen over wat het wijkteam kan betekenen. Er is uiteraard volop gelegenheid tot vragen stellen.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats, waar mensen met dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. Dit alles onder het genot van een hapje, een drankje, en muziek van onze inmiddels befaamde huisband The Netz.

Wees van harte welkom op donderdag 13 april in SBO De Vlieger, Boerhaavelaan 298, 2334EZ te Leiden. De zaal is open om 19:00, het programma start om 19:30.

Het volledige jaarprogramma is te vinden op de website van het Alzheimer Café Leiden e.o.

Veel informatie is te vinden op dementie.nl en vilans.nl/kennis/