Incluzio Leiderdorp > Vacature sociaal werker WMO

Vacature sociaal werker WMO

Sociaal werker WMO Werken vanuit de WMO en ruimte ervaren om maatwerk te leveren, dat mag bij Incluzio Leiderdorp!

Functie omschrijving

Bij Incluzio Leiderdorp ga jij aan de slag als generalistisch sociaal werker WMO. Een hele mond vol en dat past wellicht ook bij deze functie. Want jij gaat op alle vlakken ondersteuning bieden aan de inwoners van Leiderdorp. Bij een hulpvraag ga jij samen met de inwoner aan de slag om een plan van aanpak op te stellen. Je beoordeelt WMO aanvragen en vervolgens biedt jij zelf de (lichte) ambulante begeleiding aan de inwoners op meerdere leefgebieden.

Jij weet de inwoner te stimuleren en de regie bij de inwoner te laten. Je weet het netwerk van de inwoner in te zetten en kijkt of aanvullende zorg nodig is. Daarnaast maak je gebruik van de brede sociale basis die Incluzio Leiderdorp heeft opgebouwd. Je vindt het leuk om mee te denken in deze sociale basis en wordt bij ons gestimuleerd initiatieven op te pakken en deel te nemen aan pilots. Waar nodig werk je nauw samen met het jeugd- en gezinsteam. Want samen staan we sterker!

Wie zijn wij?

Sinds 1 januari 2019 is Incluzio in Leiderdorp verantwoordelijk voor de sociale ondersteuning van inwoners. De sociale ondersteuning beweegt mee met hun behoefte, is toekomstgericht, innovatief en daagt inwoners uit om zoveel mogelijk zelf aan zet te zijn.

In 2023 blijven wij nieuwe stappen zetten met onze integrale teams en krijgen collectief werken en blended care bij ons extra aandacht.

Wat je krijgt

Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Ons integrale team is betrokken bij het welzijn van de inwoner maar ook van elkaar. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf én onze dienstverlening te ontwikkelen. Ook in 2023 blijven wij dicht bij onze inwoner!

Verder krijg je:

·        Beloning conform CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. €2867,- en max. €4086,-);

·        Individueel keuzebudget van bijna 19%;

·        Een telefoon en laptop;

·        Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;

·        De vrijheid om je dag zelf in te delen.

Wie je bent

Jij bent een professional die gelooft dat je door continu leren en verbeteren van elke buurt een betere buurt maakt. Je bent nieuwsgierig en gaat makkelijk op de inwoner af. Je kunt een hulpvraag goed plaatsen in context van de wet en durft pro-actief door te pakken.

Als social werker beschik je over:

·        Een afgeronde HBO opleiding Sociaal Work of vergelijkbaar;

·        Werkervaring met indiceren binnen de WMO;

·        Beschikbaarheid van 28-36 uur per week en de bereidheid om incidenteel buiten kantoortijden te werken als de situatie daar om vraagt;

·        Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Leiderdorp is een pré.

Ben jij de medewerker die we zoeken? 

Wij zijn Incluzio Leiderdorp, wie ben jij?

Solliciteer nu via deze link, dan leren we je graag kennen!

Voor vragen kun je terecht bij Sabrina Linders (corporate Recruiter) op 06-8322 5056.