Onze mensen

Incluzio is er voor alle Leiderdorpers die net wat extra begeleiding in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Dat kan zijn omdat u extra zorg nodig heeft. Of omdat u ondersteuning wilt hebben bij bijvoorbeeld uw werk als mantelzorger, financiële zaken, het opvoeden of het vinden van werk. Een breed pakket dus, en daarom staat er bij ons ook een team van verschillende deskundigen voor u klaar.

Wie staan er achter Incluzio Leiderdorp?

Bij Incluzio werken professionele hulpverleners. Onze medewerkers hebben ervaring op het gebied op het gebied van zorg, welzijn, wonen, werk en onderwijs. Ook hebben we medewerkers met een achtergrond in schuldhulpverlening, jongerenwerk, ouderenwerk, vluchtelingenwerk en mantelzorg.

Daarnaast betrekken we tientallen vrijwilligers bij ons werk. Dat zijn Leiderdorpers die graag iets voor een ander willen betekenen. Ook ondersteunen we inwoners die iets willen organiseren in hun eigen buurt of wijk. Leer hier meer over vrijwilligerswerk in Leiderdorp.

Verschillende specialisten, één team

Wat we doen, is al die verschillende specialisten in één team samenbrengen. Een team dat kennis en ervaring op allerlei gebied bundelt en nauw samenwerkt met de bewoners in alle wijken en buurten van Leiderdorp. Medewerkers bekijken uw vraag vanuit verschillende invalshoeken, want soms is de oplossing nét op een ander terrein te vinden. En ook weten medewerkers elkaar snel te vinden.

Daardoor heeft u niet langer meer te maken met verschillende instanties. Onze medewerkers denken met u mee en zoeken samen met u naar een passende oplossing. Zodat u zelf weer verder kunt.