Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Administratie en rondkomen

Administratie en rondkomen

Heb je moeite met rondkomen? Kom naar het inloopspreekuur!

Heb je geen overzicht meer over je financiën? Loop je achter met het betalen van de huur, ben je bang voor de volgende aanmaning of blijft de post ongeopend liggen? Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk stappen onderneemt. Incluzio Leiderdorp ondersteunt waar mogelijk, denkt met je mee en kan je ook doorverwijzen naar de juiste instanties. Voor al je vragen kun je ook terecht op het inloopspreekuur, deze is elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c). Vanwege de coronamaatregelen is het inloopspreekuur tijdelijk alleen op afspraak te bezoeken.

Wijzer in geldzaken tijdens de coronacrisis

Het platform Wijzer in Geldzaken heeft een dossier samengesteld over de coronacrisis en geldzaken de coronacrisis en geldzaken. Je vindt hier geldtips, informatie over de maatregelen, en informatie over de gevolgen voor je financiële situatie. Bijvoorbeeld wat je kunt doen als je wordt ontslagen of als je je hypotheek niet meer kunt betalen.

Om je te helpen je huishoudboekje op orde te krijgen, kun je ook gratis gebruik maken van de app Plinkr. Vraag hiervoor een account aan bij onze budgetcoach. Ook kunnen we je koppelen aan een vrijwilliger (Budgetmaatje). Of doe de test op geldfit.nl.

Ben je ondernemer en in de financiële problemen geraakt door corona? Kijk dan op deze coronapagina van de gemeente Leiden en het coronaloket van de Kamer van Koophandel.

Ben je onder de 18? Bekijk dan deze checklist en op de site van HoeZitDat.info.

Ben je mantelzorger? Lees dan deze tips.

Neem contact met ons op

Heb je vragen over administratie, geldzaken of schulden? Neem contact op met budgetcoach Wouter Heuer via 06-83117354 of wheuer@incluzio.nl.

Heb je financiële prikkels? Kom naar het inloopspreekuur.

Heb je financiele prikkels en moeite met rondkomen? Bekijk de video en kom naar het inloopspreekuur!