Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Doe iets voor je buur(t)

Doe iets voor je buur(t)

Goed idee? Dien een aanvraag in!

Heb je een idee om het welzijn voor je buurtbewoners te vergroten? Een idee om eenzaamheid tegen te gaan of een buurtnetwerk op te zetten? Met steun van Incluzio Leiderdorp kun jij je idee uitvoeren. Voor ideeën van bewoners stellen we een financiële bijdrage beschikbaar. Ook voor ideeën die kwetsbare mensen kunnen ondersteunen in deze coronaperiode. Je kan jouw aanvraag bij Incluzio direct via dit formulier indienen. Of je kan van te voren contact opnemen met buurtcoach Robert via rvegmond@incluzio.nl of 06-83285822.

Jouw aanvraag wordt in behandeling genomen vanaf woensdag 18 augustus 2021!

 

Gaat het om een langdurend initiatief of een eenmalig iets?

Voor een langdurig initiatief, zoals bijvoorbeeld een kunstproject, een taalproject, een kookproject of een boodschappendienst voor ouderen kan je tot € 1.500 per jaar ontvangen.
Voor een éénmalig initiatief, zoals bijvoorbeeld een burendag, buitenspeeldag of een kleiner kunstproject kan je tot €100,- ontvangen.
Bekijk hier de volledige voorwaarden en spelregels.

Overige fondsen waar een aanvraag gedaan kan worden voor buurtinitiatieven

Fonds1818
Postcodeloterij Buurtfonds
Kleine coronahulp (diverse samenwerkende fondsen)

Neem contact met ons op

Heb je een leuk idee voor je buurt of vragen over de voorwaarden en spelregels? Neem contact op met buurtcoach Robert van Egmond via rvegmond@incluzio.nl of 06-83285822. In deze video stelt Robert zich aan je voor.