Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Jongeren en talent

Jongeren en talent

En als je nu als jongere wel wat extra support kunt gebruiken?

Ouder worden gaat niet altijd vanzelf. Misschien loop je op je weg naar volwassenheid tegen uitdagingen aan. Onze jongerencoaches begrijpen waar jongeren zoals jij mee te maken kunnen krijgen. Heb je thuis vaak ruzie? Of moeite om aansluiting te vinden bij klasgenoten? Dan heb je al gauw het gevoel dat je er niet bij hoort. Misschien heb je te maken met vrienden of klasgenoten die je overhalen dingen te doen die je eigenlijk niet wilt? Zoals het appen van een sexy foto of het experimenteren met alcohol of drugs? Allemaal vragen waar we je verder mee kunnen helpen.

Wat kunnen we voor je doen?

Om te beginnen hebben we een luisterend oor voor je. Het scheelt al heel veel om eens met iemand te praten die begrijpt wat jij ervaart. Die handige tips geeft, met nuttige adviezen komt. Komen we samen tot de conclusie dat er méér nodig is? Dan kun je bijvoorbeeld meedoen met een training om je weerbaarder te maken. Onze projecten en activiteiten worden georganiseerd door jongeren voor jongeren. Zo is er bijvoorbeeld een huiswerkkamer, de meidenmiddag en is er elke donderdag een jongereninloop in Dwars. Ook organiseren we verschillende sportactiviteiten en kan je ons terugvinden op schoolpleinen. In de vakanties worden er ook diverse activiteiten georganiseerd. Benieuwd naar wat we allemaal doen? Check onze instagram.

Belangrijk is dat je jezelf kunt zijn en weet wat je talenten zijn

Jong zijn betekent ook; al vroeg keuzes moeten maken hoe je verdere leven eruit gaat zien. Incluzio geeft jou de kans om te ontdekken wat jouw talenten zijn. Een vliegende start op de arbeidsmarkt maak je met de juiste kwalificaties. We kunnen samen met jou op zoek naar een opleiding die je verder brengt. Of we weten waar je een zinvolle daginvulling kunt vinden om ervaring op te doen. We vinden het leuk om samen met jou op zoek te gaan naar jouw talent!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over opgroeien, talentontwikkeling of de activiteiten? Neem contact op met onze jongerencoaches Lise Huitema via 06-83000260 of LHuitema@incluzio.nl en Mimoun Ben Aissa 06-53572256 of MBenAissa@incluzio.nl. In deze video vertellen Lise en Mimoun over wat ze voor jou kunnen betekenen.