Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Vitaliteit en bewegen

Vitaliteit en bewegen

Een gezonde en vitale leefstijl

Gezond zijn en je goed voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Als je niet lekker in je vel zit kun je bij de huisarts terecht, maar de vitaliteitscoaches van Incluzio staan ook voor je klaar. We hebben de kennis in huis om je verder op weg te helpen, bijvoorbeeld als je wilt gaan sporten, meer bewegen of je leefstijl wilt veranderen, maar niet goed weet hoe.

In beweging blijven

Bewegen, gezond eten en voldoende rust zijn allemaal ingrediënten die zorgen voor energie, een goed gevoel en stressbestendigheid. Soms ontbreekt de motivatie of vormt het gebrek aan geld een belemmering, waardoor bewegen en gezond leven niet meer zo makkelijk gaat. Onze vitaliteitscoaches denken graag met je mee. Online kun je via de facebookpagina van ons Vitaliteitsteam op de hoogte blijven van inspirerende activiteiten en tips en tricks voor een gezonde leefstijl. Op de website van MijnLeiderdorp presenteren lokale sport- en cultuuraanbieders hun diensten, hier vind je een activiteiten-, training- en workshopaanbod voor alle Leiderdorpers.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend kennismaken met onze vitaliteitscoaches? Neem contact op met Giulietta Zanda 06-83063760 GZanda@Incluzio.nl of Joyce Thissen 06-83144982 JThissen@Incluzio.nl of maak een afspraak en kom langs tijdens het spreekuur op woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c, Leiderdorp).