Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Vitaliteit en bewegen

Vitaliteit en bewegen

Een gezonde en energieke levensstijl

Voor het bevorderen van je gezondheid en welzijn staan de vitaliteitscoaches van Incluzio voor je klaar. Of je nu van plan bent te gaan sporten, je levensstijl wilt aanpassen, of simpelweg wat begeleiding nodig hebt. Wij zijn er om je te helpen.

Actief blijven

Beweging, gezonde voeding en voldoende rust zijn essentieel voor een gezond leven. Soms ontbreekt het aan motivatie, financiële middelen of spelen er andere uitdagingen. Onze vitaliteitscoaches denken graag met je mee. Op de facebookpagina van Incluzio Leiderdorp delen we activiteiten en tips om een gezonde levensstijl te bevorderen. Ook op de website van MijnLeiderdorp.nl presenteren lokale aanbieders van sport en cultuur hun diensten met een breed scala aan activiteiten, trainingen en workshops voor alle inwoners van Leiderdorp.

Gezondeboel online zelfhulp

Daarnaast bieden we ondersteuning via Gezondeboel een online platform voor zelfhulp en mentale gezondheid. Hier vind je diverse trainingen en informatie om aan de slag te gaan met je mentale welzijn. Onze vitaliteitscoaches kunnen je begeleiden bij het gebruik van dit platform met programma’s rondom stress, slaapverbetering etc.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend kennismaken met onze vitaliteitscoaches? Neem gerust contact op met Giulietta Zanda via 06-83063760 of GZanda@Incluzio.nl, of met Joyce Thissen via 06-83144982 of JThissen@Incluzio.nl. Je kunt ook langskomen tijdens het spreekuur op woensdagochtend tussen 09.30 en 12.00 uur in Dwars (Bloemerd 1c, Leiderdorp). We staan voor je klaar om samen te werken aan een gezondere en vitalere levensstijl.