Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Hulpverlening, coaching en activering

Hulpverlening, coaching en activering

Samen op zoek naar een oplossing

Niet iedereen voelt zich altijd goed en gezond. Voel jij je eenzaam? Heb je geldproblemen of geen werk? Of een ander probleem of moeilijke situatie, zoals een scheiding, overleden partner of ben je nieuw in Nederland en wil de taal leren? Wij luisteren naar je en we werken samen met jou naar een oplossing. Ben je jonger dan 18, neem dan contact op met het Jeugd en Gezinsteam.

Heb je een hulpvraag en ben je benieuwd of je mogelijk recht hebt op een WMO voorziening?

Samen met jou kijken we naar wat je wel kan. En we helpen iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. Heb je een hulpvraag? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Of naar wie wij jou door kunnen verwijzen? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe een WMO voorzieningsaanvraag werkt en kun je een hulpvraag aan ons stellen door het formulier in te vullen.

Jouw recht op onafhankelijke cliëntondersteuning

Incluzio Leiderdorp is er voor al jouw vragen op het gebied van zorg en welzijn. Wanneer je daarnaast onafhankelijke ondersteuning wenst, dan kun je gratis hulp krijgen van MEE.

Activering

Wil jij zelf de regie over je leven hebben en meedoen in de maatschappij? Minder afhankelijk zijn van zorg, overheid en loketten? Samen met de activeringscoach kijken we naar de stappen die jij kan zetten voor een actiever leven. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het zoeken naar (vrijwilligers)werk of een opleiding? Of ben je op zoek naar taallessen? Neem contact op met activeringscoach Loes Klein 06-27510084 of loes.klein@incluzio.nl. Wil je zelf al aan de slag? Dat kan via deze link: Welkom op de WERK-portal.nl | WERK-portal.nl

Lees hier meer over wat de activeringscoaches doen bij de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen en hier over de ondersteuning bij laaggeletterdheid.

Onze sociaal werkers zijn er voor jou

Onze sociaal werkers hebben geen oordeel over jou of je situatie. Je kunt in vertrouwen je verhaal kwijt. Ze luisteren naar je en kunnen je helpen, zodat je weer grip op je leven krijgt. Onze hulpverlening is gratis en je hoeft geen verwijsbrief bij de huisarts te vragen. Neem contact met ons op!

In deze video vertelt sociaal werker Marjolein wat zij en haar collega’s voor jou kunnen betekenen.