Incluzio Leiderdorp > Wat we doen > Hulpverlening en coaching

Hulpverlening en coaching

Samen op zoek naar een oplossing

Gezond zijn en je goed voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Voel je je eenzaam, heb je geldproblemen, geen werk, lig je in scheiding, ben je in rouw of nieuw in Nederland en wil de taal leren? Wij luisteren naar je en we werken samen met jou naar een oplossing. Ben je jonger dan 18, neem dan contact op met het Jeugd en Gezinsteam.

Onze sociaal werkers staan voor je klaar

Onze sociaal werkers hebben geen oordeel over jou of je situatie. Je kunt in vertrouwen je verhaal kwijt, zij bieden een luisterend oor en kunnen je op weg helpen, zodat je weer grip op je leven krijgt. Onze hulpverlening is gratis en je hoeft geen verwijsbrief bij de huisarts aan te vragen. Neem contact met ons op!

Heb je een hulpvraag en ben je benieuwd of je mogelijk recht hebt op een WMO voorziening?

Samen met jou kijken we naar wat je wel kan en helpen we iedereen die dat beetje extra hulp kan gebruiken. Heb je een hulpvraag, ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen of naar wie wij jou door kunnen verwijzen? Op deze pagina vind je meer informatie over hoe een WMO voorzieningsaanvraag werkt en kun je een hulpvraag aan ons stellen door het formulier in te vullen.

Jouw recht op onafhankelijke cliëntondersteuning

Incluzio Leiderdorp is er voor al jouw vragen op het gebied van zorg en welzijn. Wanneer je daarnaast onafhankelijke ondersteuning wenst, dan kun je gratis hulp krijgen van MEE.