Incluzio Leiderdorp > Meer initiatieven van Incluzio Leiderdorp

Meer initiatieven van Incluzio Leiderdorp

Op deze pagina vind je informatie over:

De opvang van Oekraïense vluchtelingen, Eenzaamheid, Dementievriendelijk Leiderdorp, Automaatje, Bewonerskring, SCAN071, team Eerste Hulp Bij Geldzorgen, de Ruilwinkel en de nieuwsbrief Ketenpartners zorg en welzijn.

Heb je een vraag over hulp aan Oekraïense vluchtelingen?

De gemeente houdt zich bezig met de opvang en Incluzio pakt de regie op alle andere thema’s zoals onderwijs, zorg, psychosociale hulpverlening, werk en nog veel meer.
Hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Team Eerste Hulp bij Geldzorgen

Het Team Eerste Hulp bij Geldzorgen biedt Leiderdorpers met betaalachterstanden hulp. We kunnen dan samen kijken naar wat er aan de hand is. En hoe wij je verder kunnen helpen. Onze hulp is gratis en vrijblijvend.

Lees meer over Team Eerste Hulp bij Geldzorgen

ANWB Automaatje Leiderdorp

ANWB AutoMaatje Leiderdorp is een vervoerservice waarbij vrijwillige chauffeurs minder mobiele plaatsgenoten vervoeren. Behalve dat dat fijn is omdat het vervoer geregeld is, ontstaan er ook vaak warme contacten.

Lees meer over ANWB Automaatje Leiderdorp

Dementievriendelijk Leiderdorp

In een dementievriendelijk Leiderdorp werken inwoners, clubs- en verenigingen, winkeliers, zorgverleners en andere lokale partijen samen aan initiatieven die de levenskwaliteit van mensen met dementie vergroot.

Lees meer over Dementievriendelijk Leiderdorp

Bewonerskring

Een Bewonerskring is een groep volwassen Leiderdorpers die bij elkaar komen om iets voor een ander te betekenen én om zelf ook op diverse vlakken steun te krijgen.

Lees meer over de Bewonerskring

SCAN071

Onze dienstverlening is nooit af. We willen met SCAN071 nog meer inspelen op de wensen die er bij je leven en bij jouw buurtbewoners en andere Leiderdorpers.

Lees meer over SCAN071

Leiderdorp in Verbinding

Iets doen tegen eenzaamheid is actueler dan ooit, in Leiderdorp doen we dat samen met partners in Leiderdorp in Verbinding.

Lees meer over de aanpak van eenzaamheid in Leiderdorp

Ruilwinkel Leiderdorp

Iedereen is van harte welkom om op afspraak spullen in te leveren of spullen uit te zoeken.

Lees meer over de Ruilwinkel

Nieuwsbrief ketenpartners zorg en welzijn

De nieuwsbrief voor ketenpartners is een platform voor en door Leiderdorpse professionals uit het werkveld (zorg en welzijn).

Lees meer over de nieuwsbrief