Incluzio Leiderdorp > Wie we zijn

Wie we zijn

Over Incluzio Leiderdorp

Wij werken in één team van 36 professionals én met 185 vrijwilligers. We bieden maatwerk en vernieuwing in het sociaal werk en geloven in de zelfstandigheid van onze medewerkers, inwoners en klanten.

Alle inwoners van Leiderdorp kunnen bij Incluzio Leiderdorp terecht voor ondersteuning en een goede oplossing voor een hulpvraag. We bekijken een hulpvraag vanuit verschillende kanten, want soms is de oplossing nét op een ander terrein te vinden. De samenwerking tussen onze preventieve medewerkers (welzijn), onze generalistische hulpverleners en andere ketenpartners zoals het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) en het Jeugdteam Leidse Regio is de kern van onze aanpak. In de praktijk zorgen we samen met onze klanten voor de ondersteuning die nodig is en past bij hun persoonlijke situatie. Want samen kunnen we zoveel meer!

Neem contact met ons op!
Klik hier als je direct contact op wil nemen met onze participatiecoach, seniorencoach, activeringscoach, vitaliteitscoach, budgetcoach, mantelzorgcoach, buurtcoach of jongerencoach.